A menetelés tovább folytatódik… a JP Autó – JKSE a DEAC-ot is legyőzte

A két női röplabda mérkőzés közötti napon a JP Autó – JKSE együttese a debrecenieket fogadta. Ebben a sűrű bajnokságban dacára a helyezések közötti különbségeknek, alig van fix egyes, vagy fix kettes mérkőzés. Ennek, és persze az újabb berényi győzelem reményében szinte teljes telt ház fogadta a csapatokat.

Nos a játék képe sokáig nem tükrözte – legalább is s szoros mérkőzésre vonatkozó – várakozásokat, mert a vendéglátók gyakorlatilag korlátlanul uralták mindkét palánk alatti területet. Ennek eredményeként magabiztos húsz pontos előnnyel fordultak a második félidőre.
Ott viszont fordulni látszott a kocka, mert a DEAC lépésről – lépésre faragott a hátrányából olyannyira, hogy kezdett egyre izgalmasabbá válni a mérkőzés. A folyamatos felzárkózás azonban felemésztette a vendégek tartalékait és a végjátékban a Jászberény az első félidőben megszerzett előnyének felét megőrizve végül is megérdemelten nyert. Ez pedig köszönhetően a többi eredménynek köszönhetően (is) a dobogóra repítette a csapatot.

JP Auto-Jászberényi KSE - DEAC 92-82 (26-17, 29-20, 25-31, 12-14)

A fotóra kattintva megnyílik a galéria.