Vállalkozói Ház a jászfényszarui Ipari Parkban

A jászfényszarui Ipari Park új szolgáltatásaként a Vállalkozói Házban kiadó irodák és műhelyek várják bérlőiket. Az új épületben 10 darab 20 m2-es irodahelyiség, 5 darab 23 m2-es emeltszintű irodahelyiség, és 6 darab 80 m2-es galériával bővíthető műhely található.

Az épület tervezésekor a helyi vállalkozások igényei mellett az Ipari Parkba betelepülő cégek érdekeit figyelembe véve két funkcionális egység került kialakításra. Az irodák épületszárnyától elkülönülve áll a műhelyek része és a rekreációs zóna.

A bérlők két típusú iroda közül választhatnak. A 10 alapszintű berendezéssel ellátott helyiség közös szociális blokkal és teakonyhával rendelkeznek, míg az 5 emelt szintű irodához saját mosdó és terasz tartozik. Az irodák mellett kialakításra került egy tárgyaló is, melyet az épület bérlőin kívül bárki igénybe vehet.

A földszinten étterem kapott helyet, mely a nagyközönség számára is elérhető. Így biztosítható a Vállalkozói Házban és az Ipari Parkban dolgozók számára az ebéd fogyasztása, vagy a nagyobb, fogadással is egybekötött szakmai rendezvények megtartása.

Az épület másik szárnyában kapott helyet a műhelyek részlege. A 6 darab műhely mindegyike saját ipari kapuval, önálló külső bejárattal rendelkezik. A nagy belmagasság miatt a műhelyek galériával 100 m2-esre bővíthetők és egy közös közlekedőfolyosón keresztül kapcsolódnak a saját szociális területükhöz, ahol az öltözők és mosdók találhatók. Mindegyik műhely energiafogyasztása külön almérők segítségével mérhető.

Az épület tervezésénél alapvető szempont volt a megújuló energiaforrások minél nagyobb mértékben való felhasználása, alkalmazása. Az áramellátást részben egy hálózat-szinkron napelemes villamosenergia-termelő rendszer biztosítja. Az épület fűtését és hűtését és a használati meleg vizet levegő-levegő hőszivattyúk biztosítják. A világítás tervezésénél energiatakarékos megoldások kerültek beépítésre, valamint a vízfelhasználás is a környezetbarát szürkevíz hasznosítással került megtervezésre.

Jászfényszaru Ipari Centrum Kft.
5126 Jászfényszaru, Ipari Park 2535/3/A hrsz.
+ 36 57 42 42 40
www.jic.hu
www.jic-fejlesztes.hu

A hirdetés a ÉAOP-1.1.1/C-12-k-2012-0001 projekt keretében valósult meg.