Korifarsang

Múlt csütörtökön megtartotta első rendezvényét a tavalyi évben alakult „Jászberényi Műkorcsolya, Jégtánc, és Szinkronkorcsolya Szakosztály”. A „Farsangi Koribálon” minden lelkes pici, és kicsit nagyobb jelenlévő jelmezt öltött, és bemutatta saját programját. Boldogan, és vidáman korcsolyázott itt tündér, hercegnő, tigris, meg betörő, cica, Pom-pom lány, beteghordó és még jónéhányan.

Mindenkit hangos tapssal, és éljenzéssel fogadtak a többiek. Ezen az edzésen is mindenki nagyszerűen érezte magát, az edzőjük elmondása szerint lelkesen készültek erre az estére. Akadt olyan 3 éves, aki csak körbe korcsolyázott egy harmadot, de a többség már koszorúzott előre és hátra, sőt még forgott is!

Bár az itthoni jeges szezonnak hamarosan vége, az edzések nem maradnak el. Folytatják a munkát, reményeik szerint jégen, és szárazon egyaránt, színesítve az erősítő edzések egyhangúságát érdekes programokkal.

Aki szeretne csatlakozni egy mosolygós sportoló csapathoz, szívesen fogadja jelentkezését: ifj. Hering Antal, tel: 06-30-492-0542. , az edzésekről, és a farsangi mulatságról élménybeszámolót kérhet a tagoktól: Bobák Anna, Csiki Noémi, Csányi Zsombor, Erős Lili, Velkei Orsolya, Velkei Botond, Czirklbach Erzsébet, Erősné Gál Enikő, Besenyei Alexandra, Bujdosó Rita, Hőgye Domonkos