A Gepárdokkal gyakoroltak

A múlt héten egy nemzetközi rövidpályás gyorskorcsolya versenyt láthattak a jászberényi műjégpályára kilátogatók, a hétvégén pedig, a JSE utánpótlás jégkorongozóit, akik egy kétórás edzőmeccset játszottak.

Már régóta jó kapcsolatokat ápol a fővárosi Gepárdok és a Jászberényi SE utánpótlás jégkorong szakosztálya. Ennek eredményeként kétórás csatát vívtak egymással az elmúlt vasárnap. Az edzők remekül megszervezték az edzőmeccset, hiszen három korosztály is jégre léphetett a hétvégi meccsen.
Kezdték a serdülők, követték őket a haladók, majd a mini hokisok következtek, és kezdődött előről, amíg le nem telt a kiszabott időtartam. Mindkét csapat úgy cserélte sorait, hogy minden alkalommal a hasonló korosztály találkozott egymással és kergette a pakkot a berényi műjégpályán.

Mint azt Nagy Zoltán a fiatalok edzője elmondta, az ilyen felkészülési meccsen nem igazán számít a végeredmény, de a fiatalok azért mindent komolyan vettek és hatalmas csatát vívtak egymással. A gólütésben főleg Rusvai Martin, Csordás Hunor, Remete Ádám, Csókási Dániel, Farkas Botond és Lénárt Levente jeleskedett, de a többiek is remekül hajtottak és nem maradt el a berényi siker.

A JSE utánpótlás szakosztálya a következő hétvégén Dunaújvárosban szerepel majd.