Fidesz: Köztörvényes bűnöket nem lehet elkövetni még a botránypárt tagjainak sem...

Miként bizonyos sportágakban és a politikában szokás, az adogatás után a másik oldalról máris visszapaszolják a térfelükön pattogó labdát.Ezúttal a Fidesz reagált sajtóközleményben Deák Miklós Jobbik elnök sajtótájékoztatójára.Ennek szövegét adjuk közre az alábbiakban.

"Jászberényben ismeretlen személyek a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltjének Dr. Szabó Tamásnak a választási plakátjait lopták el. A Fidesz haladéktalanul feljelentést tett ismeretlen tettes ellen . A feljelentés alapján a jászberényi rendőrök gyors és hatékony munkájának eredményeként hamar megállapításra került az elkövetők kiléte. Ez alapján már gyanúsítottként hallgattak ki több jászberényi lakost, akik részben elismerték a lopás tényét.

A legmegdöbbentőbb, hogy rendőrségi információk szerint a bűncselekmény elkövetésével a Jobbik jászberényi elnöke Deák Miklós gyanúsítható, illetve párttársa és a párt szimpatizánsa. Megdöbbentő, hogy a helyi Jobbik elnöke a törvényen kívül helyezi magát és nem riad vissza a lopástól sem.

A választási küzdelem számunkra versengés, míg egyes helyi Jobbik tagok számára háború, ahol még a törvények megsértése is megengedhető.

A leghatározottabban tiltakozunk az ilyen aljas módszerek ellen, ezen cselekedeteknek nincs helyük városunk közéletében! Felszólítjuk a Jobbik jászberényi elnökét és két társát, mint akiket köztörvényes bűncselekmény elkövetésének feltételezett árnya lengi be, hogy azonnal mondjanak le minden pártfunkciójukról és haladéktalanul távozzanak Jászberény közéletéből! Jászberény a törvényes rend városa és az is fog maradni. Köztörvényes bűnöket nem lehet elkövetni még annak a botránypárt tagjainak sem, kik a törvényeken kívül élőnek is képzelik magukat!

Végül ezúton is ismételten köszönjük a jászberényi rendőrök kiváló , lelkiismeretes munkáját.

Fidesz Jászberényi Szervezete"