Szupermárkák között az Electrolux és a Zanussi

Második alkalommal kapott Superbrands minősítést az Electrolux és a Zanussi. Az Electrolux Lehel Kft. kiemelkedő munkája idén Business Superbrands státuszt ért.

Idén ismét felkerült az Electrolux és a Zanussi a Superbrands Program, kiváló márkákat összesítő listájára. A független szakemberekből álló bizottság a tavalyi teljesítmény alapján választotta a márkákat a legjobbak közé.

A Superbrands Program 1995-ben indult, ma már 82 országban működik. Magyarországon öt éve kaphatják meg az elismerést, a saját területükön kiváló hírnevet szerzett márkák. A marketing szakma, a média és a tudományos élet képviselőiből álló zsűri csaknem 95 000 márka közül választotta ki 2009 magyar superbrandjeit, köztük az Electroluxot és a Zanussit. A márkák értékelése során döntő kritérium volt többek között a rugalmasság, és az együttműködő partnerek tisztelete.

Az Electrolux Lehel Kft. a márkák elismerése mellett a Business Superbrands minősítést is magáénak tudhatja 2009-ben. A Business Superbrands program, mely az üzleti szektor márkáinak legkiválóbbjait mutatja be, hazánkban 2008-ban indult el először. Olyan cégeket, illetve márkákat találunk közöttük, melyek elsősorban vállalkozásokat és szervezeteket szolgálnak ki.

A Business Superbrands elismerésben részesült vállalatokat egy 14 tagú, független szakértőkből, különböző iparágak képviselőiből álló zsűri választotta ki. A végső kb. 3000 márkát/céget tartalmazó listán a legnagyobb nyereségű hazai cégek mellett kisebb vállalkozások is szerepelnek.