Nem ment…

… a hétvégi fordulóban a női kézilabdásoknak, s akármennyire is akarták a győzelmet, a Füzesabony hazavitte a két pontot.

Kimaradt ziccerekkel indult a mérkőzés, látszott, hogy a mieink már az elején remegő kézzel jöttek ki az öltözőből. Az első félidőben felváltva estek a gólok, de 2-2 után a vendégek a kezükbe vették a meccset, s mindig a berényi lányoknak kellett futnia az eredmény után.

Ennek megfelelően a türelem fogyni kezdett, s sok ki nem kényszerített hibát láthatott a szép számú hazai közönség. A Bercsényi úton ezúttal mintha tanácstalanok lettek volna Szenczyék, míg a vendégek nem hagyták magukat, a gólokra gólokkal válaszoltak.

Az időkérés javított az eredményen, Turcsányiné Pesti Edit tanácsai után ugyanis a második játékrész közepén – a javuló védekezésnek és kapusteljesítménynek köszönhetően – a csapat megfordította az eredményt, s el is lépett kettővel, de az abonyiak több büntetőt is kiharcoltak, amit értékesítettek is. Így a félidei egygólos hátrányt még eggyel megnövelve 23-25-ös vereségnél fújta le az Ubornyák-Bajusz páros a meccset.

A következő hétvégén az eddig szokott időben, vasárnap 14 órakor a hajdúböszörményi gárda vendégeskedik a nevében még főiskolás csapatnál.

Jászberényi TF DSE – Füzesabonyi VSE 23-25 (12-13)

JTF DSE: Besze – Komsa (4), Pénzes (5), Kiss D.(2), Szenczy(3), Barna (5), Kovács L. (3)
Csere: Tóth A. (kapus), Bathó (1/1), Volter, Sándor, Szőke
Edző: Turcsányiné Pesti Edit

Hétméteres: 5/1 ill. 10/7
Kiállítás: 14 ill. 12 perc

Turcsányiné Pesti Edit: Rengeteg hibával játszottunk, ez meg is látszik az eredményen. Görcsösen akartuk a győzelmet, így nem tudtuk a saját játékunkat játszani, az ellenfél pedig jobban akart ma nyerni.

Címlapfotó: Gémesi Balázs