Van képem hozzá... „Vígjáték” féltucat telefonra.

Amikor a hetvenes évek elején a háziasszonyok tömegével mentek dolgozni – na nem önszántukból, hanem azért, mert egy keresetből nem sokra lehetett jutni – életre kelt a hűtő ajtó, mint üzenőfal. Manapság a mobil telefon tölti be ugyanezt a szerepet, ott szervezzük saját és családunk életét.

Mivel minden eddiginél több szálat igyekszünk egyszerre mozgatni, máris itt van a lehetőség jó témát adni egy remek egyszemélyes komédiának. Szabó Borbála kapott is az alkalmon, és kihasználva a kínálkozó lehetőséget, egy sodró lendületű vígjátékot kerekített hat – vagy ki tudja mennyi - telefon köré. És ahogy az már lenni szokott társat lelt Göttinger Pálban, aki mesterien gabalyodott bele a kínálkozó lehetőségbe. Pillanatonként más és más arcot felvéve próbált úrrá lenni az egyre csak terebélyesedő gondokon. Mert, hogy nem is volt addig probléma, míg nem kezdte el azt megoldani.
A végeredmény, sok felszabadult néző, aki végre felhőtlenül kinevethette magát. Jól esett.
Az, hogy min derültünk olyan jókat, a képre kattintva a galériában megnézhető.

Jövő pénteken október 29-én hasonló kellemes este elé néz, aki ellátogat a Malom színházba. Háda János vendége ezúttal Esztergályos Cecília lesz.