Továbbra is hibátlan a H-Generál

A 2009-es őszi szezon kezdetétől már a Klapka György Szakközépiskola tornatermében játssza mérkőzéseit a H- Generál NB I-es asztalitenisz csapata. Változás az is, hogy a mérkőzések szombaton zajlanak, először a nagyok, utána a „kicsik”. A kicsik megszólítás természetesen nem a játékosok termetére (lásd: pl. Taksz Józsit) hanem az NB III-as besorolásra vonatkozik. Nos a nagycsapat, azaz az NB I-es gárda, ezúttal is hozta formáját, igaz ugyan, hogy az ellenféllel záródik a tabella vége, de azért nincs előre lefutott mérkőzés. Viszont van papírforma, amit sikerrel teljesített a berényi csapat:

JSE H Generál – Diósgyőr ASE 15-3

Még meg sem kezdődött a mérkőzés máris ÖTÖSRE vizsgázott a vendégcsapat sportszerűségből. Történt ui., hogy Szelei Szabolcs – technikai okok miatt – lekéste a kezdési időpontot, ám a vendégek közölték, hogy megvárják a szegedi fiatalembert.
Úgy látszik nem hatatott zavarólag a várakozás, sőt talán jót is tett a vendéglátóknak, hiszen sorban hozták meccseiket. Szelei hibázott először – lehet, hogy nem volt ideje bemelegedni – így 5-1, majd 6-1 és 10-1 is volt már a mérkőzés állása. Majd összejött még egy egyéni hiba, a másik páros pedig a vendégek javára lett elkönyvelve.
A végeredményt Horváth F., Báthory A. , 4-4, Továbbá Szelei és Horváth L., 3-3 ill. a Szelei – Horváth páros győzelme alakította ki.
A jövő héten már keményebb ellenfél, a Borsod Volán vár Szelei Szabolcsékra Miskolcon, reméljük onnan is hazahozzák a két pontot.

Az NB I-es mérkőzés után következett az NB III-as találkozó. Itt is siker koronázta a csapat szereplését, hiszen Pásztor Attiláék is sima győzelmet arattak:

JSE H Generál – Szentes 13-5