Harc, küzdelem, dicsőség!

Immár 7. alkalommal került megrendezésre a Küzdelmek éjszakája. Felföldi Szabolcs kempó és MMA világbajnokunk szárnyai alatt valósulhatott meg ez a nagyszerű rendezvény.

Szabolcs küzdelmekkel teljes élete során több dicsőséget szerzett kicsiny országunknak, mint bárki más kempóban és MMA-ban. Fanatizmusa és sportszeretete hajtja, hogy a fiatal feltörekvő tehetségeknek lehetőséget biztosítson. Ezt ékesen bizonyítja az is, hogy egy igen rangos gárdát verbuvált össze szombat estére a Dunaharaszti sportcsarnokban felállított ketrecbe.

A jászberényi harcosok is részt vettek ezen a rangos gálán. Csák Martin, aki egy számára szokatlan szabályrendszerben vállalt mérkőzést sajnos pontozásos vereséget szenvedett.
Küzdeni akarása és keménysége magával ragadta a nézőket, amit az is bizonyít, hogy a Romániát képviselő harcosok személyesen is gratuláltak a mérkőzéséhez.
Varga Dániel küzdelmes mérkőzésnek nézett elébe, azonban első mozzanataiban egy szerencsétlen mozdulat után, sérülést szenvedett és így azonnal véget is vetett a vezetőbíró a mérkőzésnek.

A rendezvény egy nyolcas tornára épült fel 84 kg-ban, azaz nyolc harcos egyenes kieséses rendszerben küzdhetett a ketrecben. Amatőr szabályrendszerben 3X3 perces menetekre tervezett mérkőzésekkel. Kiváló harcosunkat, Polgár Ádámot is beneveztük erre a rangosnak induló tornára. Ádám nevezése sajnos egy érdekes kórt vont maga után, ugyanis mire megérkeztünk és leadtuk a nevezést „betegségek, sérülések” miatt, már csak egy négyes tornára elegendő sportoló jelent meg. Egy nagyon kemény felkészülési idő után ez csalódás volt nekünk és ezúton is meg szeretném köszönni azoknak, akik elvállalták a mérkőzéseket.

A fiatalabbik Polgár volt az abszolút esélyese a tornának és ezt bizonyította is összeszedett tudatos harcmodorával. A tornagyőzelemhez nem volt egy percre szüksége. Mindkét ellenfelét fél percen belül győzte le. A ketrecbe lépéskor Ádám kimagaslott mindenki felett és még a nyitott ajtóra visszanézve, elszánt tekintetéből az volt kiolvasható - Ki mer bejönni?
A gála látványos és jó bunyókat hozott. A mérkőzéseket Németh Nyiba Sándor hajdani olimpikonunk vezette föl. A bevonulásokat színesítendő, hogy saját verseiből idézve kérte be a harcosokat, ami egy szokatlan és igazi extra dolog volt.
Búcsúzáskor Felföldi Szabolcs csak annyit mondott – jövőre ugyanitt!
Mielőbbi gyógyulást és egészséget Szabolcs!

Urbán Ferenc