Horoszkóp

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Itt a ragyogó alkalom, hogy ellesd a mintapárok titkait, olyanokét, akik nem veszekszenek, és látványosan szeretgetik, sőt elfogadják egymás hülyeségeit is. Legyél éber, minden mondatukra, mozdulatukra, és tuti lehetsz benne, hogy ez nektek is menni fog. És már a héten bevethet az újonnan szerzett tudásodat, mert a pasidnak sikerül, megint előadnia magát, amitől te szokás szerint a falra mászol. Előfordulhat, hogy a jégcsap effektus dominál nála, és nem hogy babusgatásra, de még egy kedves szóra sem képes. Az viszont jó hír, hogy a munkahelyeden, vagy a suliban csak kisebb bonyodalmak várhatóak.

(Forrás: Nők Lapja Cafe)

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Nagyon jó lenne, ha a tanulmányaidra, esetleg a munkádra összpontosítanál, mert a tanárod, vagy a főnököd úgy tűnik utazik rád. Mintha kipécézett volna, és szinte lesi, hogy milyen hibát vétesz, ekkor pedig könyörtelenül lecsap. Ne add meg neki ezt a lehetőséget. Ráadásul jobb, ha számítasz rá, hogy a diplomáciai érzékedre nagyobb szükséged van, mint máskor, mert azt a kollégát, vagy osztálytársat, aki elvett tőled valami fontosat, legszívesebben egy kanál vízben megfojtanád. Ne tedd, mert eljön a te időd, amikor segítség kellene neki, és nem biztos, hogy neked azt meg kell adni… Ha pasid, másfelé kacsintgat, itt az ideje bedobni magad, és odacsapás helyett, elvarázsolni…

(Forrás: Nők Lapja Cafe)

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

A munkában, a suliban sikeres lehetsz, olyan ötleted támad, amit végre valahára nem olyan emberrel osztasz meg, aki lenyúlja, hanem aki segít a megvalósításában. Valakinek a pechje a héten a te malmodra hajtja a vizet, és még az is megesik, hogy olyan pénz kerül a bankkártyádra, amire nem is számítottál. Pasifronton nem a legjobbak a kilátások a héten. Ha egyedül vagy, netán másra vágysz, mint akivel vagy, akkor ezen a héten csak olyat találhatsz, aki kihasznál, és akitől nagyon nehezen szabadulhatsz csak meg. Ráadásul ha van állandó partnered, észreveszi, hogy valami nincs rendben köztetek, és nem fogja szó nélkül hagyni.

(Forrás: Nők Lapja Cafe)

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Te vagy a héten az állatövben a legnagyobb szerelmi játékos! Az állandó partnerednek előadod a nagy érzelmeket, meg az új munka miatti aggodalmaidat, így aztán számíthatsz rá, hogy nem fogsz lebukni, sőt még gyanút sem fog, ha éppen másnál is vannak érdekeltségeid, mégpedig szerelmi ügyekben. Ezen a héten nagyon rá kellene hajtanod a tanulásra, akár suliba jársz, akár dolgozol, mert valami egészen jó dolgot sajátíthatnál el, ami nem más, mint egyenes a jövő! És mindezt úgy teheted, hogy talán egy filléredbe se kerül. Ha külföldre utazol, oltári élményekben lesz részed.

(Forrás: Nők Lapja Cafe)

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 23.)

Előfordulhat, hogy a családban olyan esemény történt, amely ha nem is mélyen, de megráz. Erre igazán nem számítottál – úgy ahogy senki más sem -, visszapörgeted gondolataidban az elmúlt éveket, hogyan és miként történtek dolgok, amelyben te is benne voltál. Ha még nem kötöttél békét azzal a személlyel, akinek tulajdonképpen eddig csak köszönettel tartozol, akkor ez az esemény arra hívja fel a figyelmed, hogy lépj. Rengeteg munkát kell ellátnod a héten, és nem vonhatod ki magad egy olyan esemény alól, ahova egyetlen porcikád sem kívánkozik.

(Forrás: Nők Lapja Cafe)

Szűz (VIII. 24 - IX. 23.)

Mintha a héten megszállt volna a kapzsiság szelleme. Anyagi ügyeid nem állnak a legjobban, és talán van benned egy kis irigység is valaki iránt, ezért sajnos olyan dologra vetemedsz, amelyet néhányan a környezetedben elítélnek. Soha nem volt aktuálisabb, mint most, hogy észben tartsd a karma törvényét: miszerint éppen azt fogod visszakapni, amit adtál. Ha bulizol, jó lenne, ha nem vinnéd túlzásba az italozást, és jobb, ha az egyéjszakás kalandokkal is csínján bánnál, nem hiányzik, hogy az ambulancián köss ki.

(Forrás: Nők Lapja Cafe)

Mérleg (IX. 24 - X. 23.)

[img_assist|nid=169|title=|desc=|link=none|align=left|width=120|height=120]Lazíts! Mert a környezeted is úgy tapasztalja, hogy kezdesz olyan lenni, mint aki nem érit a tréfát, és hajlamos azt képzelni magáról, hogy nélküle megállna az élet. Ráadásul, ha jó állásod van, és a cégednél leépítések kezdődtek, ordít rólad, hogy tíz körömmel kapaszkodsz a munkába. Nem kellene, mert ha ez megszűnik, találsz másikat. A családtagjaidból egy kicsit eleged van, sokat várnak tőled, és az is lehet, hogy valaki rád akar erőltetni valamit. Ha új pasival jöttél össze, tudd olyan fajta, aki szereti, ha felveszed az ingét a szex után…

(Forrás: Nők Lapja Cafe)

Skorpió (X. 24 - XI. 22.)

Csak semmi izgalom! A kommunikáció bajnoka vagy bajnoknője díjat is elviheted a héten, mert ha a munkahelyeden, elő kell adnod valamit, akkor az olyan jól sikerül, hogy mindenki el lesz ájulva tőled. És ha egy kicsit jobban körülnéznél, akkor észrevehetnéd, hogy a közvetlen környezetedben van valaki, aki őrülten vágyik rád, és már minden létező helyen elképzelte – persze csak gondolatban -, hogy hol is szerelmeskedne veled. Nem fog téged nyíltan letámadni, de csak egy kicsit figyelj jobban, észre fogod venni, hogy ki az, és rájössz, hogy neked is nagyon bejön.

(Forrás: Nők Lapja Cafe)

Nyilas (XI. 23 - XII. 21.)

Lehet, hogy a homlokodra van írva: „Hééé emberek, itt vagyok, használjatok csak bátran ki!” Ezen a héten, bármit kérnek, mielőtt teljesítenéd, alaposan járj utána, hogy esetleg nem átverés az egész. Ugyan nem vagy egy bosszúálló személy, de azért érzékeny kis lelkednek jól esik, hogy azt a személyt, aki úgy elbánt veled, talán meg is lopott – akár anyagilag, akár érzelmileg – a sors most móresre tanította, és úgy tűnik, csak idő kérdése, és besétáljon a te utcádba, és segítséget kérjen. Viselkedj nagyvonalúan, hallgasd végig, mire kér, aztán mondj nemet. Mert mindennek van határa…

(Forrás: Nők Lapja Cafe)

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Olyan memóriád van, hogy talán még a rekordok könyvébe is bekerülhetnél. Mindenre emlékszel, még amit jó néhány évvel ezelőtt csak fél füllel hallottál, mert nem érdekelt, és nem figyeltél, most azt is tudod. És amilyen mázlista vagy, jó helyen vagy, amikor ezekre az információkra szükség van, és ezáltal vagy megnyerhetsz valamit, vagy olyan helyzetbe kerülhetsz, amit el sem tudtál képzelni. Ha összejössz valakivel, akkor ezen a héten ne feszegesd a titkait, ha már nem új a kapcsolatotok, akkor sem kellene beszámolót kérned partneredtől, az elődeidről. Mert elhangozhat egy olyan mondat, amitől hónapokig nem fogsz tudni aludni.

(Forrás: Nők Lapja Cafe)

Vízöntő (I. 21 - II. 20.)

Ha te vagy egy szerelmi kapcsolatban a titkos harmadik, és azt várod, hogy mikor fogja elhagyni, vagy netán mikor válik el a kedvesed, akkor a csillagok azt üzenik neked, hogy ez nem lesz egyszerű. És ha tényleg kell neked ez a pasi, akkor a sors most megtanítja neked, hogyan is kell várakozni arra, amit fontosnak tartasz. Találhatsz a héten valamit, ami értékes, és aminek nagyon megörülsz, és talán eszed ágában sincs körbe kérdezni, ki veszíthette el, vagy leadni olyan helyen, ahol kereshetik. Ami azért ciki, mert nagy az esély arra, hogy egy ismerősödé a tárgy, és ha meglátja rajtad, egészen megváltozik a véleménye rólad.

(Forrás: Nők Lapja Cafe)

Halak (II. 21 - III. 20.)

Jó lenne, ha végre észben tartanád, hogy nem kell mindenkivel barátkozni, hanem minden embert a megfelelő módon kezelni. Így elkerülheted a kellemetlen helyzeteket. Például az üzlettársaddal, vagy a főnököddel ne barátkozz, mert bármennyire jó is közöttetek a viszony, és remekül megértitek egymást, akkor is elérkezik az a pillanat, amikor sajnos a közvetlenség visszaüthet. Ha szingli vagy, a héten olyan valakivel jöhetsz össze, akinek az észbeli képességeivel nincs gond, viszont egy vadállat. És nem az ágyban, hanem a hétköznapokban, ezért inkább bele se kezdj a kapcsolatba.

(Forrás: Nők Lapja Cafe)

Tartalom átvétel