Gólyatábor az Alkalmazott Bölcsészeti Karon

Augusztus 23.-ai kezdettel került megrendezésre a három napos Gólyatábor a jászberényi Alkalmazott Bölcsészeti Karon. A rendezvénynek a Zirzen Janka Kollégium adott helyet.

A gólyákat különböző vicces, kalandos, kihívó, csapatépítő programok, feladatok, vetélkedők várták. A Hallgatói Önkormányzat csapata mindent megtett annak érdekében, hogy a leendő hallgatók jól érezzék magukat. Négy csapatra (piros, zöld, sárga, kék) oszlottak az ,,újoncok” és így végezték el a számukra kitalált feladatokat.

A programokban szerepelt olyan feladat, mely segített a gólyáknak eligazodni Jászberény városában és az egyetem falai között. A legizgalmasabb feladatok egyike az éjszakai Zagyva túra volt, ahol kis séta mellett vicces feladatokat kellett megoldaniuk a gólyáknak. A versengésre a leginkább alkalmas feladat a tornatermi vetélkedő volt, ahol a csapatok a leginkább összekovácsolódtak.

A tábor ideje alatt a leendő elsőévesek megismerkedtek a Karon működő, hallgatókból álló szervezetekkel is. A tábor végére a résztvevő gólyák, immár egyetemi polgárokként, egy csapatként távoztak és egy csapatként kezdik majd meg az őszi szemesztert, amihez sok sikert kívánok nekik!