A rendőrség a segítségüket kéri!

A rendőrség az állampolgárok segítségét kéri a 2012. június 9-én Jászapáti strandon történt eset kapcsán.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, a szolnoki kórházból jelezték a Rendőrség ügyeletére, hogy szombaton délelőtt mentőhelikopterrel szállítottak be a jászapáti strandról egy 12 éves kerekegyházi kislányt.
Egy több napos osztálykirándulás záró programjaként látogatták meg a strandot a diákok. A lány elmerült az egyik medence vizében, ahonnan a fürdőzők emelték ki, akkor már eszméletlen állapotban.
A rendőrség vizsgálja, hogy az eset bekövetkezésével kapcsolatban történt-e bármilyen mulasztás, ezért a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt folytat nyomozást az ügyben, és szakértők bevonásával vizsgálja a körülményeket.

A rendőrség keresi azt a fürdőző vendéget, akinek segítségével kiemelték a kislányt a vízből. Kérjük, jelentkezzen a legközelebbi rendőrségen, illetve kéri azokat, akik 2012. június 9-én (szombaton) délelőtt a fürdő területén tartózkodtak, és az esetről bármilyen információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen vagy telefonon munkaidőben az 56/501-653, vagy a 107-es, 112-es számú segélyhívón, illetve bármelyik rendőrnél, rendőri szervnél.