Amíg a benzin tartott....

Jászberény - Italozás után jutott eszükbe, mi lenne, ha elkötnének egy autót, és kocsikáznának egyet. Jármű önkényes elvétele miatt indult eljárás három jászjákóhalmi férfi ellen, akik keddre virradóra vitték el a Suzuki gépkocsit a Szövetkezet útról. A férfiak közösen italoztak az egyik jászberényi kocsmában, majd egyikőjük kitalálta, mi lenne, ha ellopnának egy autót...

Szereztek is egyet, melynek műszerfalát megbontva, a vezetékeket megbabrálva sikerült is elkötniük, visszamentek társukért és a gépkocsival hazafelé vették az irányt. Addig mentek vele, míg a benzin futotta. A gépkocsi körözését azonnal elrendelték, és Jászjákóhalmán a Zrínyi utcában meg is találták. A gyanúsítottakat előállították, akik elismerték tettüket.

*****
Ugyancsak Jászberényben egy épület tetején bontották meg a rézburkolatot a tolvajok. Már összekészítették a zsákmányt, mikor tetten érték őket. Az 51 éves jászeflsőszentgyörgyi férfit és 18 éves jászberényi társát előállították a rendőrségre. A lopással okozott kár lefoglalással megtérült.