Rendületlenül Taekwon-Do

A jászberényi sportegyesület Kondor ITF Taekwon-Do szakosztálya 2010. június 12.-én szombaton a Cseh Köztársaságban, Znojmo városában vett részt egy nemzetközi kupán. Ezen a nemzetközi versenyen szakosztályunk először vett részt és most jártunk csak másodszor a Cseh Köztársaságban.

Znojmo város az osztrák határtól 6 km-re található és érdekessége, hogy az egész várost egy régi, még a mai napig is hellyel-közzel megmaradt várfal veszi körül és láthatóak a városban is itt is, ott is. A kupát a városi sportcsarnokban, három páston rendezték meg 6 nemzet (Cseh Köztársaság, Szlovák Köztársaság, Horvátország, Ausztria, Magyar Köztársaság) 15 klub, 173 versenyzőjének részvételével. Jászberényből 10 sportoló vett részt Eperjesi Nándor II. dan edző vezetésével és harcoltak formagyakorlatban, küzdelemben a minél jobb helyezésekért.

Eredményeink:

Formagyakorlat:

Serdülő fiú: Szabó Bálint (Zöld öv): II. hely
Ifjúsági leány: Darabont Diána (Piros öv): I. hely

Ifjúsági fiú:
Soós László (I dan): I. hely
Sas Krisztián (Piros öv): I. hely
Bálint Zoltán (Zöld öv): III. hely
Rassányi Márton (Sárga öv): III. hely

Küzdelem:

Ifjúsági leány: Darabont Diána (-53 kg): III. hely
Ifjúsági fiú:
Soós László (-63 kg): I. hely
Molnár Csaba (-58 kg): I. hely
Túri Péter (-63): II. hely
Rassányi Márton (-52 kg): III. hely

A jászberényi versenyzők csoportképeA jászberényi versenyzők csoportképe

A kupa legeredményesebb ifjúsági fiú versenyzője, Soós László lett. Mindkét kategóriában első helyezést szerezve egy nagyon szép kupával is gazdagította gyűjteményét.
A jászberényi versenyzők összesen 5 arany, 2 ezüst és 4 bronzérmet szerezve zárták ezt a jó színvonalú nemzetközi kupát.

A jászberényi sportegyesület Kondor ITF Taekwon-Do szakosztály ezzel a nemzetközi kupával zárta a tavaszi-őszi versenyidőszakot.
Nyáron a szakosztály júliusban klub edzőtáborban, majd augusztusban központi edzőtáborban vesz részt és számos sportolója övvizsgán is itt ad számot tudásáról.
Az egész nyáron folyó edzéseken és a két edzőtáboron is már készülünk a szeptember 25.-én Jászberényben rendezendő II. Lehel vezér Nemzetközi Kupára.

Továbbra is a mottónk: Taekwon - Játék van