Krém a jégen

Családi korcsolyanapra várta szombaton a jégsportok kedvelőit az OTP Bank. A Szent István Egyetem Jászberényi Főiskolai Karának udvarán rengeteg gyerek és felnőtt gyűlt össze, hogy megnézzék a vancouveri téli olimpiára készülő magyar csapat tagjainak bemutatóit, akik közül természetesen nem maradhattak ki a jászberényi versenyzők sem.

Itt volt a női váltó: Huszár Erika, Darázs Rózsa, Lajtos Szandra illetve Heidum Bernadett - igaz utóbbi csak civilben, hiszen náthás volt. Láthattuk a rövidpályás gyorskorcsolyázó fiúkat, Darázs Pétert és Knoch Viktort, de nagy sikert aratott Tigran Vardanjan műkorcsolyázó magyar bajnok valamint a Nagy Zsuzsanna - Fejes Máté jégtáncos páros bemutatója is.

A műsor látványos körítéséről ezúttal az égiek gondoskodtak, hiszen egész délelőtt hullott a hó. A gyerekek jó része hógolyózással múlatta az időt, míg az apukák előbb utóbb odasodródtak a pálya sarkában állomásozó büfé-kocsihoz egy-egy pohár forralt bor erejéig.

Képek a Galériában! - Fotók: Gémesi BalázsKépek a Galériában! - Fotók: Gémesi Balázs

Az olimpikonok a bemutatók után egy fogadáson vettek részt, ahol a csapatot támogató OTP Bank köszöntötte és látta el őket és sportvezetőiket némi „útravalóval”, ám a jég eközben sem maradt üresen, hiszen a programok - köztük a jég-diszkó - egészen estig tartottak.