Leheles lábtenisz sikerek

A Jászberényi Sportegyesület Lábtenisz (Footballtennis) Szakosztálya Baráth Ádám szakosztályvezető, játékosedző, Kiss Ádám játékosedző és Eperjesi Nándor technikai felkészítő vezetésével az elmúlt hétvégén február 6-7-ig Gödön vett részt a Magyar Diáksport Szövetség és a Magyar Lábtenisz Szövetség által rendezett Országos Diákolimpia döntőn.

A szakosztály sportolói ezen a versenyen nem csak a városunkat, hanem az iskolájukat a Lehel Vezér Gimnáziumot is képviselték. Az ország minden tájáról érkező középiskolás sportolók fiú-leány kategóriában, páros-hármas versenyszámokban mérték össze tudásukat. A fiú páros és hármas kategóriában 15 csapat jutott az országos döntőbe még leány páros és hármas kategóriában 14 csapat, jászberényi színekben 1 páros-1 hármas fiú csapat (Baráth Ádám, Kiss Ádám, Kaszab Imre, Papp Zoltán) és 2 páros-1 hármas leány (Belházi Bianka, Fülöp Rita, Kiss Ivett, Medve Dóra) csapat indult.

A két napos döntőn az első napon a páros csapatok mérték össze tudásukat,a fiúk országos 5. helyet szereztek nem sokra voltak a 4 közé jutástól. A lányok ebéd után kezdték el a mérkőzéseket a "B" csapatunk országos 9. helyezést még az "A" csapatunk országos 3. helyezést ért el. A vasárnapi napon a hármas csapatok kezdték el a küzdelmeiket itt a fiú hármas csapatunk országos 8. helyezést ért el, a leány csapatunk a döntőig menetelt és ott az örök rivális Püspökladányi csapattal mérkőzött meg. Sajnos leányainknak nem sikerült a bravúr és így országos 2.helyezést értek el.

A nem régen szakosztállyá szerveződött és a Jászberényi Sportegyesülethez csatlakozott lábteniszezők a hagyományokhoz híven ismét szép eredményeket értek el városunknak és a Lehel Vezér Gimnáziumnak. Minden érdeklődőt szeretettel várnak edzéseiken,akik meg akarnak ismerkedni ezzel a látványos,új sportággal!

Edzéseiket a Lehel Vezér Gimnázium tornatermében tartják! Érdeklődni lehet, Baráth Ádám szakosztályvezetőnél:+36/20-394-02-9-es telefon számon.