Ezúttal a River botlott

A jászberényi teremfoci bajnokság I. osztályának érdekessége, hogy elszenvedte első vereségét a River FC. A II. osztályban pedig tovább tart a Dermesztő és a +Torlás versenyfutása.

1. osztály

Ezúttal sem maradt meglepetés nélkül, az első vonal, hiszen a Berény Barátok után, - az eddig veretlen - River Play FC szenvedett egy gólos vereséget a Play Station legénységétől. Ezúttal a szolnoki gárda nem találta a ritmust, az I. osztályba készülő ellenfelével szemben, hiszen mindig a Play vezetett, sőt több helyzete is volt a meccs folyamán.
A Csizmadia és Társa viszont rangadót nyert a Kurrenciával szemben és az élre állt. A Berény Barátok pedig ezúttal könnyedén begyűjtötték a három pontot és behozták pontszámban a szolnokiakat. Így aztán igen érdekes mérkőzések várhatók a dobogóra való kerülés vonatkozásában.

2. osztály

A tabella tetején ezúttal sem történt változás, hiszen a listavezető legyőzte a „szomszédvári” kiskocsma csapatát. (Dermesztő nagyobbrészt Fényszarut, az Üvegtigris játékosai pedig Pusztamonostort képviselik). A +Torlás szintén győzött, mégpedig a 4. helyezett Bútorház ellen, így továbbra is nyílt az elsőség kérdése.
A Fegyencjárat két vereség után egy nagyarányú győzelemmel rukkolt ki. Továbbá megszerezte 2. győzelmét a Deer Coomp, így egyből három gárdát is megelőzött.

A címlapfotót: Pesti József készítette !