Potyogtak a gólok a kispályán

A 3. fordulóval folytatódott a küzdelemsorozat a kispályás labdarúgó bajnokságban, ahol ezúttal igencsak formában voltak a gólfelelősek, hiszen két olyan mérkőzés is volt, ahol összesen 16 gól esett.

I. osztály
Egy a 16 gól közülEgy a 16 gól közül
Továbbra is makulátlan a Csizmadia és Társa és a Beráény Barátok, viszont némi meglepetésre a Kurrenciának még nem sikerült pontot szereznie az elmúlt három játéknapon.
Hiába rúgott öt gólt a HAMM Horgász játékosa, Heinrih István és még kettőt társai, az Öcsiker kilencszer válaszolt rá élen Bojtos Tamással, aki négyszer zörgette meg a HAMM hálóját.
A Piccolóból pedig Német Gábor volt elemében, akinek neve után 5 gól olvasható a mérkőzés jegyzőkönyvében.


Ez a labda már a kapusé ....Ez a labda már a kapusé ....II. osztály

Már csak a Dermesztő szereplése 100 %-os, akik 10 gólt rúgtak a 3. játéknapon. Viszont a Világhírű lendületét megtörte a +Torlás öt góllal és csak egy volt rá a válasz.
Sűrűsödik az élmezőny, hiszen négy gárda is egyaránt 6 ponttal rendelkezik. Viszont továbbra is gyengélkedik a Fegyencjárat, pedig játékosai, négyszer is az ellenfél kapujába találtak, de erre, öt volt az Osterbrau válasza.


III. osztály Tumultus a 3-as pályánTumultus a 3-as pályán

Ebben az osztályban is csak egy gárda, nevezetesen, a River Play nem vesztett pontot, a Bad Boys ui. nagy küzdelemben egy gólos vereséget szenvedett, így a pusztamonostori Üvegtigris - újabb győzelmével - 2. a táblázaton és még ők is veretlenek.
Viszont a Jász-Plasztik továbbra is nyeretlen és velük zárul egyelőre a 3. osztály táblázata.

IV.osztály

Továbbra is egy csapat mondhatja el magáról - az egész mezőnyben, - hogy három forduló elteltével, Ez mellé ment....Ez mellé ment....még nem kapott gólt. Ez pedig nem más, mint a Rosenberger. Viszont a DZSANESZ legénysége sem panaszkodhat, hiszen ők sem vesztettek még pontot. A múlt héten még a Karthagó is két győzelemmel rendelkezett, ám szombaton pont a brillírozó Rosenberger volt az ellenfelük és négyszer kellett kapusuknak a hálóba keresnie a labdát. Négy csapat továbbra is keresi - és nem találja egyelőre - a győzelemhez szükséges gólokat, de még egy döntetlen sem adatott meg nekik. De sebaj, messze még a bajnokság vége és lesz mód pontot és pontokat szerezniük.


----------------------------------------------------------------------------------------------

TÁJÉKOZTATÓ!
A kispályás focicsapatok napok óta aggódva figyelik, hogy a városi sportfelügyelő – Weiszmüller Imre – kiválásával, mi lesz az elkezdett bajnokság sorsa. Nos a bizonytalanságról, tanácstalanságról Szatmári Antalné, - Jászberény Önkormányzat Humán és Erőforrás bizottság elnök asszonya – is értesült, aki egyébként többek között a városi sportot is felügyeli. Ő is kilátogatott a 3. fordulóra (mint ahogy az előzőre is) és elmondta, hogy arra kéri a csapatokat, játékosokat, legyenek még egy kis türelemmel. Szerdán - meghívott kispályás ismeretekkel rendelkező személyek bevonásával – lesz egy összejövetel, ahol megoldást próbálnak keresni a megnyugtató folytatásra. Ő azon lesz, hogy ez minél hamarébb létrejöjjön, hiszen ennyi ember sportolását, a heti munkából való kikapcsolódását, nem lehet figyelmen kívül hagyni.

FIGYELEM!
A pálya üzemeltetője ismételten felhívja a csapatok és szurkolóik figyelmét, hogy az üres műanyag üvegeket és poharakat ne hagyják a pályán és a pálya szélén, hanem a kihelyezett szemétgyűjtőkbe rakják! A hét eleji felhívásának már van ugyan látszata, de még ezen finomítani kellene.
Azt gondolom ez mindannyiunk érdeke, tegyünk érte, hogy ne érje szó a ház (ez esetben a pálya) elejét (műfüvét).