Betlizett a Berény Barátok és a Fegyencjárat

A jászberényi teremfoci bajnokságban a II. osztály szombaton, az I. osztály csapatai pedig vasárnap léptek parkettára.

1. osztály
Mindenképpen a hír elejére kívánkozik, hogy kikapott a 3. helyen álló Berény Barátok a műfüves bajnoktól, azaz a B Beton gárdájától. A Beton a szabadtéren is jobbnak bizonyult ellenfelénél, viszont a Berény B. jobban szerepelt idáig a teremben. A listavezető River és különösen a Csizmadia viszont sikerrel vette a 9. fordulót így három ill. négy ponttal megléptek a többiektől. A Kurrencia kihasználhatta volna a 3. helyezett botlását és helyébe léphetett volna, de nem bírt a Casinoval.

2. osztály

Változás nem történt a tabella tetején, hiszen a papírformának megfelelően győztek az élen álló csaptok. Érdekes, hogy a jó erőkből álló Fegyencjárat (a műfüvön I. osztályban szerepeltek a tavasszal), újabb rangadót veszített, hiszen a múlt héten a 2. +Torlás, most a 3. KDJ Bútorház volt jobb náluk. A sereghajtók sorrendje sem változott, csupán a közben eső csapatok helyezése mozgott kicsit ide-oda.

Itt hívjuk fel azon csapatvezetők figyelmét, hogy akik nem fizették be a terem bérleti díját, sürgősen pótolják! Köszönjük.

(A címlap fotóját: Pesti József készítette)