Össztánc

Kevesen mondhatják el magukról, hogy a jászberényi gazdasági és politikai élet elitje úgy mozog, ahogy ők diktálják. Márpedig szombat este várospolitikusok, cégtulajdonosok, elnökök, ügyvezetők önként és - szó szerint - dalolva engedelmeskedtek egy 160 centis hölgynek, és járták a kacsatáncot, meg a makarénát… Hát igen… az est művészvendége, Südi Iringó egy perc alatt ujja köré csavarta a szórakozni vágyó nagyérdeműt, a 11. alkalommal megrendezett Menedzser Bál résztvevőit.

További képek a Galériában!További képek a Galériában!Mint Dr. Rédei István, a rendező Jászsági Menedzser Klub Egyesület elnöke bevezetőjében elmondta, a rendezvény az egymás iránti megbecsülés jegyében szerveződik évről évre, ahol jó ismerősként üdvözlik egymást vendégek. A Klub élete is olyanformán alakult át az évek során, hogy a szakmai rendezvények mellett egyre nagyobb számban szerveznek klubjellegű programokat.

Természetesen a bálnak, az elmúlt évekhez hasonlóan, most is volt egyfajta jótékonysági jellege, hiszen a tombolákból befolyó összeget, melyet az egyesület 200.000 Ft-ra egészített ki, két részre osztották és felével - a báli műsorban is fellépő - Lehel-Melody Társastánc Egyesületet, felével a Jászsági Évkönyvet támogatták.