Fődi Petra aranyérmei

A Tűzmadár Íjász Egyesület szervezésében rendezték Tiszafüreden, a VI. Farsangi Fánk-lövő íjász versenyt. Jászberényt a Nagyboldogasszony Kéttannyelvű Katolikus Általános iskola képviselte.

Iskolánkban már második éve működik íjászszakkör, Bene Judit vezetésével. Sokat köszönhetünk iskolánknak, hogy lehetővé teszi számunkra a sok edzés lehetőségét és a versenyre történő eljutást, a részvételt. Az elmúlt hétvégén pl. Tiszafüreden álltunk lőállásba.

A füredi verseny nagyon érdekes volt számunkra, szerintem a 3D-és célok voltak a legjobbak, de a többi álló cél is nagyon tetszett. Az íjász szakkör tagjai közül remekül szerepeltek Bene Judit lányai.

Mini kategóriában:
1. helyezést ért el Fődi Petra
2. helyezett lett Fődi Eszter a maga 3 évével!!
Én pedig a 7. lettem a versenyen.

Nekem ez volt az első fedett pályás versenyzésem, ahol csapattársaimmal együtt nagyon jól éreztük magunkat. Az izgalmakat levezetvén a verseny után még fogócskáztunk is.

Hab a tortánkon, hogy e hétvégén Kiskunfélegyházán, Fődi Petra ismét nagyszerűen versenyzett, hiszen aranyérmet szerzett mini kategóriában tradicionális íjjal. Itt 2 x 12 álló és ügyességi célt kellett meglőni. Eszter ezúttal az 5. helyet szerezte meg. A verseny erősségét fémjelzi, hogy 140-en indultak, szinte az ország egész területéről.

Köszönjük mindenkinek a támogatást!

Kocsán Bercel
Nagyboldogasszony Kat. Ált. Iskola Íjász szakkörének tagja