Rendőrségi hírek

Szerdán éjjel feltörtek egy trafikot Jászberényben. Az elkövető levágta a rácsot, majd az ajtó betörését követően eltulajdonított több tucat dohányárut és készpénzt. A kár közel 400.000 Ft.

Két férfit értek tetten a rendőrök Jászladányban, akik egy házba behatoltak, majd onnan bútorokat kíséreltek meg ellopni. Az elkövetők gyanúsított kihallgatásuk során elmondták, hogy azon a napon már két alkalommal jártak a házban és onnan egyéb bútorokat eltulajdonítottak.

Betörésen értek tetten három jászladányi lakost a rendőrök. A 39 éves férfi két 17 éves fiúval behatolt egy lakatlan ingatlanra és csákánnyal elkezdték bontani az ott álló garázs alumínium oldallemezeit. A tulajdonos észlelte a betörést és értesítette a rendőrséget. Az elkövetőket elfogták és a rendőrségre előállították.

Egy földtulajdonos tett bejelentést a rendőrségre, miszerint Jászalsószentgyörgy külterületén lévő földterületről ismeretlen személyek kivágtak és eltulajdonítottak kb. 50 mázsa akácfát. A fák közel 50 évesek voltak. A kár 300.000 Ft

Ugyancsak Jászalsószentgyörgyön egy gázórát szereltek le és tulajdonítottak el ismeretlenek egy lakatlan házból.

Péntekre virradóra elloptak tíz süldőt az egyik jászkiséri tanyából. Az állatok kerítéssel körbekerített és lakattal zárt ólban voltak, mégis sikerült őket eltulajdonítani. A kár 200.000 Ft.