Ahány tolvaj, annyi szokás...- az egyik tollpárnát, a másik súlyzót lop....

Jászapátin pehelysúlyú tolvajokat ijesztett el a szomszéd. Csütörtökön délután jártak a lakatlan házban a betörők és az épületből tollpárnákat akartak elvinni, azonban a szomszéd megzavarta őket, így a szajrét az udvaron hátrahagyták és elmenekültek. Pár településsel arrébb azért az is kiderült: a bűnözés bizony nehéz kenyérkereset...... Jászladányban egy családi ház konditeremnek kialakított helyiségéből egy 10 kg-os kézi súlyzót, két 25 kg-os tárcsasúlyt és még az ajtó előtt lévő vasrácsot is magával vitte a betörő..

Drága az üzemanyag...Csütörtökre virradóra Jászalsószentgyörgyön 200 liter üzemanyagot lopott ki a ház udvarán álló két traktorból egy tolvaj. A lopással okozott kár több mint 70.000 Ft.

Az egyik internetes oldalon talált rá a jó árban hirdetett játékkonzolra a sértett, aki az eladó által kért összeget el is utalta a kért számlaszámra egy hete, azonban a várva várt portéka azóta sem érkezett meg.

Jászberényben elfogták azt a négy ceglédi férfit, akik szerda hajnalban feltörtek egy Suzuki típusú személygépkocsit a Szövetkezet utcában és abból CD tartó tokokat, CD lemezeket, mélyládát és kalaptartót vitték el.

Az ablakot befeszítve jutottak be az elkövetők szerdán napközben egy jászárokszállási lakóházba, ahonnan készpénzt és arany ékszereket vittek el. A lopással okozott kár csaknem negyedmillió Ft.