BARAKK Barkácsáruház és OÁZIS Kertészet

Na jó, a focit meg a sört nehéz überelni, de rendes férfiembernek azért valahol a sor elején ott van a barkácsolás is, ha a kedvenc tevékenységekről esik szó. Mint ahogy a hölgyek jó részének is kedves hobbijai közé tartozik a lakásszépítés vagy a kertészkedés. Ezek alapján pedig sokaknak jó hír lehet, hogy a jászberényi Barakk áruház nem csak külsőségében, hanem termékszerkezetében is megújult. Érdemes tehát felnyalábolni a családot és ellátogatni a Nagykátai útra.

Vásárlói igények már tavaly életre hívták az áruház átalakításának gondolatát, most március elejére pedig mindez a gyakorlatban is megvalósult. A megújult irány: Ház-Barkács-Kert. A már meglévő profilok mellé újabbak sorakoztak, így a barkácsáruházak tulajdonságai ötvöződtek az áruház eddigi tematikája mellé. Az új és régi részlegek: építőanyag, fürdőszoba, barkács, festék, villamosság, tapéta, függöny mellé idekerült az Oázis kertészet kínálata is.

Mint Horváth Balázs – aki láthatóan nemcsak a kosárpályán, de a tégla - fúrógép - palánta fronton is komolyan veszi a munkát – elmondta, a Do-it-yourself gondolattal áttörést szeretnének elérni az építőanyag, lakótér, kert és szerszám területeken. Törekednek a haladásra és a szakmai kompetenciára, tevékenységük középpontjában a vásárlók állnak. A termékek, illetve a szolgáltatások kínálatát is a vásárlók igényeihez és szükségleteihez igazítják.

BARAKK Barkács és OÁZIS Kertészet, Jászberény, Nagykátai út 17.(x)