Nyolc gól az újabb felkészülési meccsen …

Amint azt a hétvégén jeleztük szerdán újabb felkészülési meccset játszott Jászberény NB III-as labdarúgó csapata. Gyakorló partnere, szintén ebben az osztályban (de már nem egy csoportban) szereplő Gyöngyös együttese volt. Az edzőmeccsen sokszor megrezdültek a hálók:

Tasi Zoltán edző, a következő játékosokat jelölte a kezdő csapatba:

Papp T. – Vaszicsku, Majzik, Bárkányi, Lukácsi – Móczó, László, Székesi, Gulyás – Molnár, Német.

Szerepet kapott a 2. félidőben: Papp N. (kapus), Németh N, Szerencsi, Tóth, Tüdős, Szilágyi, Hájas és Kudelka is.

Az első félidőben jól játszott a berényi alakulat, aminek meg is lett az eredménye, hiszen Német Gyula háromszor, míg a vendégek egyszer találtak be a kapuba. A három gólon túl – volt NB II-es gólkirályunk – Német, még legalább ennyit puskázott el, de ez ilyenkor még nem igazán számít.

A 2. játékrészben – ugyanúgy, mint az előző meccsen – „megfiatalodott” a hazai csapat, de ezúttal halványabban játszottak, hiszen kiegyenlítődött a játék és az eredmény is. Szilágyinak sikerült betalálni a vendégkapuba, viszont a gyöngyösiek háromszor is „beköszöntek” fiatal kapusunk hálójába, így 4-4 –es eredménnyel fejeződött be az újabb felkészülési meccs.

Jász Sport FC – Gyöngyös 4-4 (3-1)

A következőt szombaton rendezik szintén hazai pályán 11 órai kezdettel, amikor majd Jászapáti megyei I. osztályban szereplő gárdája lesz az edzőpartner.

( Fotó: Pesti József)