Jól sikerült a főpróba, de milyen lesz a (kis)Fradi elleni előadás?

Lejátszotta utolsó előkészületi mérkőzését Jászberény NB III-as labdarúgó csapata a tavaszi rajt előtt. Az edzőpartner, szintén Mátra csoportos alakulat, azaz Tura együttese volt a vasárnapi (11 órakor kezdődött) „matinén”.

A Pesti József által dirigált együttes jó benyomást keltett az un. főpróbán, hiszen:

Jász Sport FC – Tura 3-1 (1-1)

A berényi alakulat a következőképpen kezdte a játékot: Papp – Lukácsi, Krajcsek, Bárkányi Gulyás – Szilágyi, Székesi, Tatár, Simon – Bánáti és Hamar. Szerepet kapott még a meccs folyamán: Tövisháti, Móczó, Gál, László K. és Vaszicsku is.

Az első játékrész 2. felében Hamar Ádám szerzett vezetést, (1-0) majd egyenlítettek a vendégek, (1-1). Nem sokkal később a turai csapat tizenegyeshez jutott, de ezt mellé durrantották.
A 2. félidőben aztán kétszer találtak be a berényi fiúk a vendéghálóba, amikor ismét Hamar volt eredményes (2-1). A 3-1 –es végeredményt pedig Szilágyi állította be.

Fotók: Pesti JózsefFotók: Pesti József

A mérkőzés végén Pesti József edző, kérdésemre elmondta, hogy elégedett az újonnan igazolt játékosokkal és reméli, hogy a bajnoki meccseken is ilyen aktívak lesznek, mint Tura ellen.

A berényi csapat edzője még azt is elmondta, hogy a jövő heti – „kis Fradi” elleni – első meccsen, még nem biztos, hogy ugyanaz a 11 fő kezd, mint vasárnap délelőtt, ugyanis a hátvédsoron, és a középpályán is, valószínű változtatni fog.

A kiírás értelmében tehát, a FTC Zrt. – Jász Sport FC mérkőzést az Üllői úton rendezik majd vasárnap 14 óra 30 perces kezdettel, de hallani olyan hírekről is, hogy sok helyen használhatatlanok a focipályák, így lehet, hogy csúszik egy hetet a bajnokság kezdete. Az esetleges változásról természetesen értesíteni fogjuk olvasóinkat.