Fél tucatot rúgtak Fényszarunak …

A Magyar Kupa keretében most már csak (sajnos) a megyei II. osztályban szereplő Jászfényszaru otthonába látogatott a jászberényi labdarúgó csapat. A berényi alakulat könnyen vette az első akadályt, hiszen simán verte a hazai gárdát:

Jászfényszaru – Jász Sport FC 6-1 (0-0)

Tasi Zoltán a következő 11-et küldte pályára kezdéskor:

Papp T. – Vaszicsku, Bárkányi, Majzik, Lukácsi – Móczó, László, Székesi, Gulyás – Molnár, Német Gy. Csereként szerepelt: Szilágyi, Németh N., Hájas, Tóth M.

A kupameccs eseményei röviden:

6. p. Móczó Norbi egyéni akció után 16 méterről talált a kapuba, 1-0. Ezzel az eredménnyel mentek pihenni a csapatok, majd a gólgyártás a 2. félidőben folytatódott.
50. p. Móczó remekül tálalt Német Gyula elé, aki nem hibázott, 2-0.
54. p. Molnár Balázs egyéni akció révén 3-0-ra alakította az eredményt
64. p. Hájas Norbi elhúzott a szélen beadását ismét Molnár juttatta a hálóba 4-0
Pár perc múlva Majzik tört előre a védelemből Molnárt játszotta meg, aki megszerezte 3. gólját, csapata viszont ezzel a találattal, 5-0- ra húzott el.
A 90. percben született a szépítő gól, amit szintén egy berényi fiatalember szerzett, no nem öngólra kell gondolni, hiszen Bojtos Norbi Fényszaru gárdáját erősíti és Ő talált szülővárosa csapatának hálójába, 5-1.

Ezzel még nem lett vége, hiszen a 91. percben is született gól, ekkor Bárkányi talált a kapuba és ezzel beállította a 6-1-es végeredményt.

Tasi Zoltán edző elmondta a mérkőzés után, hogy nagyon sok helyzetet dolgozott ki csapata, ha jobban figyelnek és szerencséjük van, sokkal több gólt is rúghattak volna.

Jól sikerült tehát a főpróba, kíváncsian várjuk a „fellépést” vagyis a bajnoki rajtot Csepelen, amit szombaton játszanak 17 órai kezdettel.