Sírjunk, vagy nevessünk …..

Városunk labdarúgó csapata – egyelőre sajnos – „a futottak még” kategóriájába tartozik az őszi NB III-as szereplését illetően. A csapat nevét azonban, bizonyára sokan megjegyezték már, hiszen három hónap óta – a heti fordulón túl – szinte minden héten írunk (írnak) róla. Téma természetesen továbbra is, a Jász SFC – BSE (2-1) labdarúgó mérkőzés óvási ügye.

Pénteken este tárcsázott Pesti József a Jász Sport FC labdarúgócsapat edzője, aki közölte a várva várt hírt, hogy: most sem született döntés a fent nevezett témában.

Ma tárgyalta ugyanis a labdarúgó NB III. Mátra csoport illetékes bizottsága a régóta húzódó ügyet és – mondani sem kell – most sem született döntés, hanem a bevált szokás szerint visszaküldték azt az MLSZ – hez. Pontosabban fogalmazva visszaküldik majd, hiszen ez azért nem olyan egyszerű.
A BSE óvását – miszerint László Krisztián jogosulatlanul játszott – ismét elfogadta a Mátra csoport Versenyrendezési Bizottsága. Viszont a döntés ellen a berényi csapat óvást nyújthat be az MLSZ fegyelmi bizottságához. Gondolom ezt meg is teszi a Jász Sport FC jogi képviselője, (8 napja van rá) és akkor minden kezdődik előröl.

Most már csak arra leszek kíváncsi, hogy foglalkozik-e érdemben vele az a bizonyos MLSZ bizottság, vagy újból visszaküldik a Mátrába? Egy-két hét múlva kiderül. Ebben az ínséges időkben a postásoknak is kell a munka. Egyébként is van rá idő, úgyis uborkaszezon van a bajnokságban, legalább lesz miről beszélni.