Az MLSZ döntésére várva ….

Örömmel nyugtázzuk, hogy lapunkat nemcsak sokan nézegetik, hanem olyan olvasók is akadnak, akik be is kapcsolódnak a felvetett témákra. Így történt ez az „Újra az MLSZ asztalán a labda” címet viselő írásunk kapcsán is.

Külön köszönjük a balassagyarmati hozzászólónak sportszerű véleménynyilvánítását. Az általa említett összefoglalót (Téma: a JSE – BSE focimeccs után kialakult polémia) pedig nagyon korrekt írásnak tartjuk, hiszen Gaál Dénes tényeket, határozatokat kötött egy nagy csokorba.
( www.bse1902.gportal.hu/gindex.php?pg=31134651&nid=5297875 )

Természetesen mi is tényekre szoktunk támaszkodni egy - egy cikk megírása előtt, ezúttal sem történt ez másként. Váczi Gyula nyilatkozatát – ami a helyi TRIÓ rádió sportműsorában adtam közre vasárnap – „ültettem át” írásos formába. Úgy érzem írásommal én sem sértettem érdekeket, pláne balassagyarmatit nem. Csupán a hosszú huzavonát bíráltam és ezt fenn is tartom, hiszen bárki is hibázott az ügyben, ezt szeptember óta már rég el kellett volna dönteni a Szövetségnek.

A gyarmati sportszerető közönségnek jó szurkolást, csapatuknak pedig jó szereplést kívánok az NB III. Mátra csoportjában. A Szövetség sportszerű döntését pedig mi is nagyon várjuk.
Végezetül - a rend kedvéért – itt hallható a vasárnapi interjú idevonatkozó része …..