Eljött a Rozsomákok ideje

Elérkezett a Rozsomákok számára nagyon várt ősz, ahol ismét útjára indul a Junior Cup. A Wolverines fiataljai ismét a gyepre lépnek, ahol 2 idegenbeli és 2 hazai mérkőzés vár rájuk és ha a tojáslabda úgy repül, akkor akár a rájátszás is szóba jöhet. De az ősz nem csak a junioroké, idén második alkalommal írták ki a Blue Bowl fantázia nevű kupát a felnőtt korosztály számára, ahol szintén képviselteti magát Jászberény amerikai foci csapata.

A junior kupa lebonyolítása tavaly óta annyiban változott, hogy nem két csoportra osztották fel a nevezőket, hanem mindenki egy "nagy" csoportba van, és a 4 mérkőzés utáni sorrend dönt a rájátszásról.

A Blue Bowl-ra idén 6 csapat nevezett, melyet 2 db. 3-as csoportra osztottak, ahol a körmérkőzés után a csoport első két helyezettje tovább jut a rájátszásba. A csoportok: 1. Jászberény,Eger, Budapest Wolves 2, valamint a 2. csoportban a Budapest Cowboys,Budapest Bulldogs és a Tata Mustangs képviselteti magát.

A junior kupa első megmérettetésére Jászberényben kerül sor 2 hét múlva, szeptember 16-án 14:00-kor a megszokott helyen a Hűtős focipályán, ahol az ellenfél a Budapest Titans utánpótlás csapata lesz. Míg az első Blue Bowl mérkőzés szintén Jászberényben lesz, egy héttel korábban, vagyis 2012 szeptember 9-én 14:00-kor, az ellenfél a Budapest Wolves 2-es számú csapata lesz.

A mérkőzésekre a belépés díjtalan, a helyszínen büfé üzemel, valamint félidőben tombola sorsolás.

Go Wolverines