Hazai páyán küzdenek a Rozsomákok!

A Magyar Amerikai Futball bajnokság első osztályában elérkezett a 3. mérkőzés a Jászberény Wolverines csapatának. Ezt a derbit is hazai környezetben tekinthetik meg a jászberényi szurkolók 2012. május 6-án vasárnap 15 órától.

Az ellenfél ezúttal az Eger Heroes csapata lesz, akiket a berényiek az elmúlt 2 évben mindannyiszor hazai pályán fogadtak és valamennyi alkalommal diadalmaskodtak, felnőtt és junior mérkőzéseken egyaránt. Az idén viszont a Hősök az új edzőjüknek köszönhetően vélhetően erősebbek, mint az előző években, így a vártnál nagyobb ellenállásba ütközhetnek a Rozsomákok. Az Eger mellett szól, hogy sikerült legyőzniük azt a Szolnok Soldiers-t, akiktől az első mérkőzésen vereséget szenvedett a berényi gárda.

Ennek a mérkőzésnek is meglesz a maga varázsa, ugyanis Újfalusi György és Mátrai Zoltán is a vendég csapatot erősítette még pár éve.

A mérkőzésre a belépés a megszokott módon ingyenes, helyszín az állatkert melletti focipálya. A helyszínen büfé üzemel és a félidőben tombolasorsolást tartunk.

Go Wolverines