Szép volt fiúk! Ezüstéremmel fejeződött be a JNSZ Juniors menetelése!

Véget ért a III. Veritas Junior bajnokság, a Szolnok-Jászberény fúzió végül a döntőn elvérezve, a második helyet szerezte meg. A bajnok ismételten, immár harmadjára zsinórban a Budapest Wolves Jr. lett.

A bajnokság elején szinte borítékolni lehetett, hogy az osztrák junior bajnokságban edződő Wolves Jr. bajnoki címéhez nem férhet kétség, sajnos ez így is lett.

A JNSZ Juniors minden dicséretet megérdemel, hiszen ez a csapat július eleje óta edzett együtt, többen voltak, akik ekkor öltöttek magukra először szerelést. Ha azt a tényt nézzük, hogy a JNSZ mindössze 4 hónap óta kovácsolódik, amíg a Wolves juniorjai már 3-4 éve együtt játszanak, a hátuk mögött, több mint 40 mérkőzéssel, akkor azt hiszem bátran ki merem jelenteni, hogy a JNSZ juniorjaiból bármi lehet a következő években, akár meg is törhetik a budapesti csapat egyeduralmát a junior porondon.

A döntőn kijött a rutin, az összeszokottság, ezért is ért véget 38-0-ás Wolves győzelemmel. A fiataljaink nagyon idegesen, már már görcsösen vágtak neki a sípszó után a döntőnek. Aminek meg is lett az eredmény, több mint 10 eladott labda – ebből 4 a mi térfelünkön- , ezeket a hibákat a pesti gárda juniorjai rendre ki is használták. A mérkőzésen meglepően kevés szabálytalanság volt, a 2 csapatnak mindössze 65 yard büntetése lett, ami elenyésző.

Összességében a JNSZ Juniorjai jó évet zártak, jövőre mind a 2 alakulat megpróbál saját junior csapattal indulni és öregbíteni Jászberény és Szolnok hírnevét.

Szép volt fiúk! Go Wolverines!

Tudósítónk: Bús Dániel

Szép volt fiúk!!!Szép volt fiúk!!!