Hamar Ádám „mesternégyest” jegyzett

Az NB III. Mátra csoportjában a jászberényi alakulat Rákosszetmihály vendége volt szombaton a fővárosban. A jászsági legénység kipihenten érkezett a sereghajtóhoz, hiszen a múltheti meccsük elmaradt, a vendéglátók viszont Balassagyarmaton igencsak megizzadtak a döntetlenért.

Úgy látszik a hazaiak az elmúlt hetek gólképtelenségét, (két 0-0 –at játszottak) a berényi csapat ellen akarták pótolni, hiszen az ő helyzetüket lehetett feljegyezni az első játékrész elején, de mint később kiderült ezzel el is lőtték puskaporukat. Ezzel szemben sok helyzetet dolgozott ki a „Pesti legénység”, de csak egyszer sikerült betalálni Hamar Ádám révén, 0-1. Ezzel az eredménnyel vonultak öltözőbe a csapatok.

A 2. játékrészben viszont már sokkal eredményesebben játszottak Gulyásék, hiszen kihasználva Hamar gyorsaságát, „tették” neki a lasztit, aki igen hasznosan és nagy kedvel játszott. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen Ádám még háromszor talált a vendéglátók kapujába, így végül is, sima győzelmet arattak:

RAFC – Jász Sport FC 0-4 (0-1)

Pesti József csapata a következő összeállításban „lepte” meg a szentmihályi társaságot:

Papp – Lukácsi, Bárkányi, Krajcsek, Gulyás – Móczó, Székesi, László, Simon – Szilágyi, Hamar.Szerepet kapott még: Tatár, Bánáti és az ifi csapatból debütált Csőke Bence, aki a középpályán kapott szerepet.

Fotók: Pesti JózsefFotók: Pesti JózsefPesti József elmondta, hogy ezúttal nem nagyon kellett idegeskednie a kispadon, hiszen „fiai” ezúttal jól játszottak, különösen a 2. félidőben. Győzelmük ilyen arányban is megérdemelt, sőt nagyon sok helyzetük is kimaradt.

Reméljük Hamar Ádám nem lőtte el minden „töltényét”, hiszen a következő szombaton 15 órától – hazai pályán – szükség lesz rá, Püspökladány ellen is. Ha a „papírformát” nézzük, Ladány ellen is négyet kellene rúgni Ádáméknak, hiszen Ők két hete, 0-0-at játszottak Rákosszentmihályon.