Nagykátán is táncolnak...

A szomszédvárban, Nagykátán már 28. alkalommal rendezik meg a 'Kátai Tánctalálkozót, mely az idei esztendőben augusztus 17-22. között kerül megszervezésre. Öt külföldi ország (Ausztria, Belgium, Finnország, Olaszország, Szlovákia) táncosai érkeznek a fesztiválra. A külföldiek mellett nagykátai, illetve környékbeli néptáncegyüttesek is színpadra lépnek.

Augusztus 18-án, 19 órás kezdettel, a Magyar Est keretében magyar együttesek lépnek fel a helyi Művelődési Központban, utána táncház várja az érdeklődőket, melyen az egész estét végigkísérő Terék József és barátai húzzák a talpalávalót.

Másnap, augusztus 19-én, 18 órás kezdettel, a külföldi együttesek adnak Gálaműsort a nagykátai Művelődési Központban, ezen az estén is táncházzal zárul a nap.

A két estén a belépő 1500 Forint, mely tartalmazza a belépést a táncházra is. Csak a táncházra érvényes belépő 500 Forint.

Augusztus 20-án a nagykátai Piactéren egész napos ingyenes műsorok, foglalkozások várják az érdeklődőket, melyen újra megtekinthetőek a fesztivál résztvevői.

Augusztus 20-án tájelőadások keretein belül a külföldi együttesek fellépnek: Kókán, Sülysápon, Tápióbicskén és Tápiószelén.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

További információk:
tanctalalkozo.folkturista.hu
muvkozpont.hu