A Fidesz a jászberényi polgárokkal konzultál!

A jászberényi Fidesz fontosnak tartja, hogy a város polgárai felelősen hozhassanak döntést, megismerhessék a jelöltek elképzeléseit, terveit, szándékait.

Egy, a választásokon induló egyesület negatív kampányt kezdett, melynek első megnyilvánulása a kórházat ért minden alapot nélkülöző támadás. Ott folytatják, ahol a szocialisták tavasszal abbahagyták. Törvénybe ütköző módon, levéltitok sértéssel, egy levél tartalmát teljesen kiforgatva, annak más értelmet adva próbálják félrevezetni a választókat. Ez az etikátlan hozzáállás teljes mértékben hiteltelenné teszi minden nemű kezdeményezésüket.

Jászberényben egyedül a Fidesznek van átfogó, részletes és mindenki számára hozzáférhető programja. Ugyanezt nem látjuk a választáson induló más szervezetek esetében, így nem tudjuk megállapítani azt sem, hogy miről kellene véleményt formálni. Meggyőződésünk szerint a város jövőjét meghatározó „A Siker Programját” a jászberényiekkel közvetlenül, őket személyesen megszólítva kell megvitatnunk. Ezt tesszük ezekben a napokban is, hisz számunkra a jászberényiek véleménye a legfontosabb, így városunk érdekében, a programunk végrehajtásához számítunk minden támogatásra.

Végezetül Dr. Szabó Tamásnak parlamenti képviselőként egy lehetősége van, hogy a választáson győztes jelölt programját teljes mértékben és a jászberényi érdekeknek megfelelően támogassa. Esetleges javító szándékú észrevételeit nem egy öncélú vitafórum keretében kívánja megtenni.

Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Jászberényi Szervezete