Rossz házigazdának bizonyultak a főiskolások

A női kézilabda NB II.-ben idei első hazai meccsükön közönségszórakoztató második félidei játékkal győztek a főiskolások. A sok szurkolónak köszönhetően remek hangulatú mérkőzésen, a kezdő harminc percben még megilletődötten játszottak Turcsányiné Pesti Edit lányai, fej-fej mellett haladt a két csapat, sőt, a félidő végére kétgólos előnyt szereztek a vendégek.

Fotók: Szalai GyörgyFotók: Szalai GyörgyA szünet után azonban összekapták magukat a házigazdák, remekeltek védekezésben, miközben az elbizonytalanodó mátészalkaiak többször is hibáztak támadásban. A jó iramú második félidőben magabiztos, jó játékkal fordított a TF DSE, s a hajrában ugyan még közelebb tudott kerülni az ellenfél, összességében megérdemelten nyerték meg a mérkőzést Viskárdiék.

Jászberényi TF DSE – Mátészalkai TK 27-25 (13-15)

Jászberény, Bercsényi úti Sportcsarnok, vez.: Petrovszki A., Petrovszki Sz.

JTF DSE: Besze – Viskárdi(7/1), Kisbalázs D.(2/5),Vér(3/1), Petrányi(3), Kisbalázs A., Sárközi
Csere: Juhász (kapus), Kovács(2), Kis(2), Volter(1), Tóth

Edző: Turcsányiné Pesti Edit

Hétméteres: 7/7 ill. 7/6.

Kiállítás 10 ill.14 perc

Folytatás jövő héten idegenben. Ózdon vasárnap délelőtt 10:30-kor lépnek majd pályára a berényi lányok.

Turcsányiné Pesti Edit: „Mindenkinek akadtak jó pillanatai, és akkor tudott hozzátenni, amikor kellett. Voltak jobb periódusok, de az, hogy mínusz négyről vissza tudtunk jönni, sőt elmentünk néggyel, a csapat tartását mutatja. Nagyon akart nyerni a csapat, és ez végül sikerült is egy jobb ellenfél ellen.”