Hullámhegy után hullámvölgy?

Amennyire jól játszottak a kézilabdások múlt héten, olyan sok hibát ejtettek a Nádudvar elleni soros bajnokin. Noha a játékvezetés mindkét csapat szerint színvonalon aluli volt, nem csak ennek köszönhetik a lányok a kétgólos vereséget.

A mérkőzés egyperces gyászszünettel kezdődött, a héten elhunyt néptáncosok emlékére, s ez talán meg is zavarta a mieinket, hiszen amikor először felkapták a fejüket, már 7-1-re vezetett az ellenfél. Fotó: Gémesi BalázsFotó: Gémesi BalázsEkkor megrázták magukat a lányok, és megpróbálták rendezni a sorokat. Ennek köszönhetően a két csapat közötti különbség az első harminc perc végére már csak négy gól volt.

A szünet után azonban hiába állt jobban össze a védekezés, a támadásban elkövetett, ki nem kényszerített technikai hibák sorozata megpecsételte a mieink sorsát. Bár voltak reményteli pillanatok, hiszen a negyvenedik és az ötvenedik perc környékén is egált mutatott az eredményjelző, még sem tudták a berényiek maguk javára fordítani a mérkőzést.

Fotó: Gémesi BalázsFotó: Gémesi BalázsAz utolsó négy perc vendég emberelőnnyel kezdődött, s ezzel el is dőlt a mérkőzés, hiszen ez alatt a nádudvariak három gólt lőttek, míg a mieink egyet sem. Javítási lehetősége jövő vasárnap 14 órától a Derecske csapata elleni visszavágón lesz Turcsányiné Pesti Edit lányainak.

Jászberényi TF DSE – Nádudvari SE 28-30 (15-19)

JTF DSE: Besze – Komsa (10), Gregor (1), Kiss D.(4), Pénzes (6/1), Barna (4), Kovács L. (2)
Csere: Juhász (kapus), Tóth D. (1), Volter, Sándor, Szőke

Hétméteres: 1/1 ill. 5/5
Kiállítás: 4 ill. 6 perc

Turcsányiné Pesti Edit: Rengeteg hibával játszottunk, ez meg is látszik az eredményen. Nagy fegyvertény lett volna, ha ezt a meccset is megnyerjük, s erre meg is volt az esélyünk többször is, de sajnos nem tudtunk élni vele.