Van képem hozzá… X. Jászberényi fogatható verseny

A jubileumhoz illően remek idő és jó hangulat várta a résztvevőket a jubileumi fogathatjó versenye Jászberényben. A verseny rangját tovább emelte, hogy ezúttal a CAN-C és D kategória megyei döntője is szerepelt a programban így összesen 61 fogat adta le nevezését. A rendező Jászberényi SE Fogathajtó Szakosztály két fő támogatójával a BA-HO-KA Lovastanyával és Jászberény Városi Önkormányzattal mindent megtett azért, hogy a kilátogatók ne csupán a csodálatos lovakban és versenyükben gyönyörködhessenek, hanem e mellet egy kellemes családi programra is lehetőséget adjanak.

Évekig az Electrolux Kupa díjugrató versenyének "árnyékában" zajlott ez a rendezvény, viszont annak megszűnésével most ez az esemény, amely biztosítja, hogy nem szakadjon meg a lovas versenyek hagyománya városunkban.

Sajnos nem volt módomban hosszabb időt kint tölteni a futamokon, de azért így is sok szép pillanat került a fotómasinám elé. Különösen izgalmas volt testközelből megtapasztalni azt a sebességet, ahogy szlalomoztak a fogatok a 170 – 180 centi széles kapuk között… Pedig ők „csak” amatőrök voltak.
Az eredmény, szokás szerint a képre kattintva a galériában található.