Szemtanúk jelentkezését várják

A rendőrség közlekedési baleset kapcsán, a baleset részleteinek tisztázása végett keresi azt az ismeretlen férfit, aki 2012. július 13-án 10.00 óra körüli időben Jászberény belterületén a Kossuth úti „kis postánál” a Szerecsen utcából szándékozott jobbra kis ívben kikanyarodni Nagykáta irányába a Kossuth Lajos útra. A férfi által vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú személygépkocsi vélhetően fehér színű, kerek-lámpás Lada típusú személygépkocsi. A kanyarodás végrehajtása során összeütközött a kerékpárúton a városközpont irányába továbbhaladni szándékozó férfi kerékpárossal.

Szintén a baleset bekövetkezési körülményeinek tisztázása végett keressük azt az ismeretlen férfit is, aki 2012. július 11-én 19 óra 50 perc körüli időben Jászberény belterületén, a Szent Erzsébet Kórház előtti útszakaszon az általa vezetett kék színű Simson gyártmányú segédmotoros-kerékpárral egy kerékpáros hölgynek ütközött, amelynek következtében mindketten elestek.

Kérjük amennyiben a balesetekkel kapcsolatban bármiféle információval rendelkeznek jelentkezzenek személyesen a Jászberényi Rendőrkapitányság Közlekedési Osztályán, vagy hívják az 504-293-as vezetékes, illetve a 107-es, vagy a 112-es segélyhívó telefonszámok egyikét.