Három áldozata van a szombat éjszakai balesetnek

Hárman – egy 35 és egy 31 éves férfi, valamint egy 9 éves kislány a helyszínen életét vesztette - öten pedig megsérültek abban a balesetben amely szombat éjszaka történt a 31-es főúton, Jászjákóhalma és Jászapáti között.

Három gyermeket könnyebb sérülésekkel a jászberényi Szent Erzsébet Kórházba szállítottak, míg két nőt – egyiküket súlyos, másikukat életveszélyes sérülésekkel – a szolnoki Hetényi Géza Kórházban ápolnak.

Mint Szabó Zita őrnagy, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta, az autót egy jászapáti férfi vezette, aki hét utasával Jászjákóhalma felől Jászapáti felé haladt. A kocsi egy balra ívelő kanyarból kiérve a jobb oldali árokba csapódott, majd onnan egy fának.

Két nőt a mentők a szolnoki kórházba szállítottak. Azt még nem lehet tudni, hogy maradandóak-e a sérüléseik.

A balesetben sérült 10,12 és 13 éves fiúk az autó hátsó ülésén utaztak, az ő sérüléseik nem veszélyesek, horzsolásokat, húzódásokat szenvedtek, illetve kettőjüknek agyrázkódásos tünetei is vannak.A jászberényi Szent Erzsébet Kórház főorvosa szerint a három gyermek négy-öt nap múlva hagyhatja el a kórházat.

( Fotó: Bugány János - MTI )