Helytálltak a bajnokesélyes ellen

Vasárnap Egerben játszottak kézilabdásaink, az Eszterházy Károly Főiskola bajnokesélyes csapatával. A lányok megfogadták, hogy nem adják könnyen a bőrüket, ennek megfelelően fordulatos volt a mérkőzés.

Az egriek nem voltak a legjobb házigazdák, de a mieink tartották magukat, így a félidőre minimális, egygólos hazai előnnyel mentek öltözőbe a csapatok. A második játékrész első tíz perce rosszul sikerült Turcsányiné lányainak, ekkor hat góllal meglépett az Eger.

A lányok azonban nem adták fel egy percig sem, és igyekeztek közelebb kerülni ellenfelükhöz. Sajnos azonban a kimaradt büntetők megpecsételték a mieink sorsát, így összességében a listavezető megérdemelten tartotta otthon a két pontot.

Eszterházy KF SC – Jászberényi TF DSE 33-31 (15-14)

Turcsányiné Pesti Edit: „Kevesebb volt a technikai hibánk, mint múlt héten, de a védekezés most is jól ment. Korrekt volt a játékvezetés, és ha kicsit rutinosabbak vagyunk, akkor meg tudjuk fordítani a vége előtt két perccel. Az azért mutat valamit, hogy mínusz hatról fel tudtunk állni, és jól működött a beállós kapcsoltunk is.”