Győzelemmel fejezték be a szezont

Nádudvaron egy percig sem fért hozzá kétség, hogy melyik csapat fogja győztesen elhagyni a pályát a hatvan perc letelte után. A főiskolás csapat már az első 10 percben ötgólos előnyt szerzett, s ezt a mérkőzés végéig meg is tartotta.

Turcsányiné Pesti Edit tanítványai mindent megtettek a szép búcsú reményében, noha a bajnokság végeredménye a meccstől függetlenül már megvolt korábban. Ennek ellenére a kétórás utazás után is igyekezett a csapat minden tagja a győzelem érdekében, különösen Turcsányi Krisztina. A junior válogatott játékos szinte minden helyzetből eredményes volt, tizennégy góljával kiemelkedett csapattársai közül.

A – jelen állás szerint – kieső helyen végzett berényi lányok helyenként szép megoldásokkal őrizték a második félidőben is előnyüket, miközben a hazai csapat rendre csak hétméteresből tudott gólt lőni. A második játékrészben kilencgólos is volt mieink előnye, ebből a végén még engedtek, miközben kétszer is kettős emberhátrányba került a csapat. Az ötgólos győzelem a bajnokság az utolsó mérkőzés eredménye, a lányok a kilencedik helyen végzett a tizenkét csapat közül a női kézilabda NB II. Észak-Kelet csoportjában, ahol várhatóan négy csapat esik ki.

Nádudvari SE – Jászberényi TF DSE 30-35 (12-16)

Jászberény: Tóth A. – Volter (1), Kisbalázs A. (1), Pénzes (4), Vér (6), Kis (6), Turcsányi (14/1)
Csere: Besze, Juhász (kapusok), Viskárdi (2), Tóth D., Gregor