KÖZGÁZ ellen is 3-0

Úgy látszik a JRK röplabda csapatának, nagyon tetszik ez a számkombináció: 3-0, hiszen Kecskemét után a Közgáz ellen is ennyit mutatott az eredményjelző tábla a mérkőzés végén.

Mint azt már az NB III.-as focimeccs beszámolója végén is közöltük, Kun Bogiék egyperces gyászszünet után kezdték a vasárnapi röplabdameccset. Továbbá mindegyik játékos gyászszalaggal játszotta végig a mérkőzést. Ezzel is méltóan emlékezve az elmúlt heti közúti balesetben elhunyt - hasonló korú társaikra - barátokra, barátnőkre azaz, a Jászság Népi együttes három tagjára.

Valószínű, hogy lányaink nem csak a meccs előtti egy perc alatt gondoltak az áldozatokra, hanem az egész mérkőzésen „értük játszottak”, hiszen ilyen jól játszani már régen láttuk őket. Mindenki remekül teljesített, kidomborodott csapategység, és így nem maradt el a siker:

Jászberényi RK – Közgáz SC 3-0 (25-16, 25-10, 25-15)

Pedig kicsit tartani lehetett a fővárosi hölgyektől, hiszen a berényi meccs előtt, még nem találtak legyőzőre. Ezzel a jászsági vereséggel viszont helyet cseréltek a táblázaton, azaz a JRK tanyázik a 2. helyen a TFSE mögött.
A hétvégén pihenőt kaptak a hölgyek és majd dec. 4.-én lépnek legközelebb parkettára, Kazincbarcika vendégeként. Ezt olyan kötelező győzelemnek gondoljuk, hiszen a borsodi alakulat mind idáig két győzelmet jegyzett, mégpedig a Röpke SE és a Zrínyi SE ellen.