Egyelőre pont nélkül a kézilabdások

Ezúttal sem a jászberényi lányok voltak a hétvégi meccs esélyesei, a női kézilabda NB II. negyedik fordulójának vasárnapi mérkőzésén. Persze a játékosok nem feltett karokkal mentek ki a pályára, s ez bizonyos részein az összecsapásnak meg is látszott.

Azok, akik ott voltak, láthatták, Szenczy Nóráék partiban voltak az NB I/B-be igyekvő, - jelenleg az NB I.-es csapat utánpótlását adó - debreceni lányok ellen. Az első félidő közepén még tetemes volt a vendégelőny (2-9), de a mieink nem adták fel a mérkőzést, s a szünetig csökkentették a hátrányt.

A küzdelmes mérkőzésen főleg a második félidő első tizenöt percében ment a hazai szekér, ekkor Pesti Edit lányainak sikerült három gólra felzárkózniuk, közönségszórakoztató játékuknak köszönhetően. A vendégek ezekben a percekben többször is elbizonytalanodtak a támadásoknál, ezt kihasználták a hazai hölgyek és a remek védekezésekből, lerohanásokkal tudtak közelebb kerülni a vendégekhez. Ám a végén több góllal jobbnak bizonyultak a rutinos debreceniek.

A következő hétvégén szabadnaposak lesznek a mieink, majd október 16.-án - a szintén feljutásra pályázó - Nyíradony csapatához látogatnak.

Jászberényi TF DSE – DVSC Korvex II. 20-27 (9-15)

JTF DSE: Besze – Barna (7), Kiss D.(5), Pénzes (2/1), Szenczy(2), Gregor (3) , Kovács L.
Csere: Juhász, Tóth A. (kapusok), Vas (1), Kisbalázs A., Pap, Tóth D., Volter
Edző: Turcsányiné Pesti Edit

Hétméteres: 1/1 ill. 5/3
Kiállítás: 6 ill. 10 perc

Turcsányiné Pesti Edit: Nehéz, hogy pont a bajnokság első négy fordulójában játszunk a legnehezebb ellenfeleinkkel, akiknek nem titkolt szándéka az NB I/B-be feljutni. Ezúttal azonban a mérkőzés elejét leszámítva nem volt gond a csapatjátékkal, mindenki – kapusok és mezőnyben egyaránt – megpróbált hozzátenni az eredményhez. Nyíradonyban a tisztes helytállás lesz a cél.