Rendőrcsemeték táboroztak

A nyári vakáció a rendőr csemeték számára is mennyország a szolgálatot teljesítő szülőknek viszont sok esetben a gondok forrása. Ebből kiindulva döntött úgy a Rendőrkapitányság két lelkes dolgozója, hogy tábort szervez a kollégák gyermekeinek, valamint a D.A.D.A. oktatásban részt vevő lurkóknak.

Rendőrcsemeték táborozása GyomaendrődönRendőrcsemeték táborozása Gyomaendrődön

A tábor helyszínéül Gyomaendrődön a Holt-Körös partján álló ifjúsági pihenőház szolgált.
A 20 ifjú és 2 kísérője tartalmas programokkal töltötte el a július 06. és 10. közötti 5 napot. Képzett vezető segítségével megismerkedtek a Körös – Maros Nemzeti Park sajátos növény- és állatvilágával, lovagoltak, íjászkodtak, mézeskalácsot és kürtőskalácsot sütöttek, melyet utána el is fogyaszthattak. Természetesen a legkedveltebb program, a strandolás sem maradhatott el.
Péntek délután mindenki élményekkel gazdagon, új barátokra szert téve térhetett haza családjához.
Szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik felajánlásaikkal és önzetlen segítségnyújtásukkal hozzájárultak a tábor minél színvonalasabb megszervezéséhez:
Bötös Zsolt mg-i vállalkozó, COOP Star Zrt., Ézsiás Imre mg-i vállalkozó, Hatvani úti Pillér ABC, Harangozó Károly szülő, Koncz András mg-i vállalkozó, Kovács Árpád, Kőhídi Gyógyszertár, Nagy István mg-i vállalkozó, Sebestyén Pékség, 3 Kiss Kft.

Hajduné Budai Orsolya r. hdgy.
Vas Tamásné r. őrgy.