Tervezd meg a Jász Világtalálkozó logóját!

A Jászkerület Kulturális és Művészeti Közhasznú Nonprofit Kft. pályázatot ír ki a XIX. Jász Világtalálkozó logójának megtervezésére.

A pályázók köre:
A pályázati kiírására pályázatot nyújthat be minden természetes vagy jogi személy, akinek lakóhelye illetve székhelye az Európai Gazdasági térség valamely tagállamának területén van.

A pályázat célja:
A két évtizedes múltra visszatekintő Jász Világtalálkozó arculatának, kulturális és közösségi jelentőségének megfelelő logó megalkotása, figyelembe véve, hogy a 2013. évi rendezvénynek helyet adó település Jászberény.

A Jász Világtalálkozókról röviden:
18 évvel ezelőtt a Redemptio 250. évfordulóján rendeztek először világtalálkozót a Jászok. A jubileumon a Jászság fővárosaként Jászberény vállalta a lebonyolítást, majd sorra minden jász település folytatta ezt a hagyományt. 2013-ban újra Jászberényé a rendezés joga. A több ezer embert, jászokat, elszármazottakat és itt élőket megmozgató esemény egyaránt hivatott szolgálni az emberi kapcsolatok megerősítését, a jászsági települések bemutatkozását, valamint azt, hogy az ország figyelmét a Jászság értékeire irányítsa. Az általában három napos világtalálkozót számos kulturális program, népművészeti, könnyűzenei, képzőművészeti produkció színesíti.

Információ és képek a Jász Világtalálkozókról:
www.jaszokegyesulete.hu
www.jasznaplo.hu
www.jasztriotv.hu

Tartalmi követelmény:
A logónak tartalmaznia kell az alábbi feliratokat:
1. XIX. Jász Világtalálkozó
2. Jászberény 2013.

A pályázat benyújtásának feltételei:
A pályaműveket a következő fájlformátumokban kell benyújtani: .jpg, .tif, .pdf, minimum 300 dpi felbontásban. A pályaműveket CD vagy DVD adathordozón kérjük elküldeni legalább a következő négy verzióban: 1) színes kép fehér háttéren, 2) fekete-fehér kép fehér háttéren, 3) színes kép fekete háttéren, 4) fekete-fehér kép fekete háttéren.

A pályázat jeligés, a beadott adathordozón kizárólag a pályázó jeligéjét kell feltüntetni. A pályázó nevét és elérhetőségeit (cím, telefonszám, e-mail cím) zárt borítékban mellékelve kell benyújtani. A borítékon szintén fel kell tüntetni a jeligét.
Tilos harmadik fél jogvédelme alatt álló grafikai elemek vagy azok részleteinek felhasználása a pályaműben.

A pályázaton résztvevő pályázók a pályázat benyújtásával hozzájárulnak ahhoz, hogy nyertes pályázat esetén a pályamű a XIX. Jász Világtalálkozó hivatalos logójává válik, és a rendezők tetszésének megfelelően használatba kerül.

A benyújtás feltételei:
A fenti technikai követelményeknek megfelelő pályázatokat a pályázók 2013. február 22-ig nyújthatják be személyesen vagy postai úton (utóbbi esetben a postabélyegző kelte a mérvadó) a következő címre:

JÁSZKERÜLET Nonprofit Kft.
„XIX. Jász Világtalálkozó logópályázat”
5100 Jászberény, Lehel Vezér tér 33.

A pályázatok elbírálása:
A pályázatot zsűri bizottság bírálja el, melynek tagjai a XIX. Jász Világtalálkozó rendezői.

A pályázat elbírálásánál figyelembe vesszük:
- az alkotás ötletének eredetiségét,
- a kivitelezés gondosságát,
- a Jász Világtalálkozók célját hangsúlyozó vizuális megjelenítést
- a technikai követelmények maradéktalan teljesítését

Díjakat a következő kategóriákban osztunk ki:
A nyertes díj: 100.000 Forint
Vigaszdíj két további indulónak: 25-25.000 Ft

A díjak számla ellenében kerülnek kifizetésre! A díjazott pályamunkák készítőinek a logókat a későbbi felhasználásra alkalmas, vektorgrafikus formátumban is át kell adniuk a kiíró számára.

Eredményhirdetés:
A résztvevőket e-mailen értesítjük legkésőbb 2013. március 15-ig.

A pályázat kiírója fenntartja a jogot a pályázat érvénytelenítésére.

További információ a pályázattal kapcsolatban:
Góg Zoltán – gog.zoltan@jaszkerulet.hu

Minden indulónak sok sikert kívánunk!