Megvédték bajnoki címüket az alattyáni erős emberek!

A „Kárpát-medence Magyarlakta Településeinek Virtusvetélkedőjére” 2011-ben is benevezett az alattyáni csapat. 2011. június 25-én Jászdózsa rendezett területi versenyt. A III. kategóriában (1500-3000 lakosú települések) Alattyán, Jászdózsa és Fábiánsebestyén csapatai versenyeztek. Az első helyezést Alattyán csapata érte el és így bejutott az országos döntőbe.

2011. augusztus 12-13-14-én PERKÁTA nagyközség adott otthont az országos döntőnek.

29 csapat mérte össze erejét, hat kategóriában. A legtöbb csapat (12) – mint ez már évek óta lenni szokott – a III. kategóriában, vagyis a mi csoportunkban versenyzett.

Csapatunk összeszokottsága (7 éve versenyzünk együtt), ereje meghozta a szép eredményt: 2011-ben is Alattyán lett a Kárpát-medence Magyarlakta településeinek legerősebb csapata. Nagyon örülünk, hogy 2010. utánaz idén is I. helyen végeztünk!

A 16 fős csapatunkat lelkes szurkolótábor kísérte el, akik mindent megtettek azért, hogy csapatunk ilyen jó eredményt érjen el: főztek, mosogattak, elláttak hideg üdítővel, hatalmas erővel biztatták csapatunkat!

Köszönetet mondunk minden segítőnek, akik anyagilag, illetve természetbeli juttatás formájában támogatták az Alattyáni Erős Emberek csapatát!

Józsa Tamás