Művészetbarátok riadó!!!

A jászberényi Hamza Múzeum az utóbbi bő másfél évtizedben a jászsági képzőművészet múltjának feldolgozásában, bemutatásában, valamint a hazánkban egyedülálló jászberényi Hamza-hagyaték képzőművészeti és filmművészeti értékeinek gondozásában következetes munkával jelentős eredményeket ért el, melyről állandó és időszaki kiállítások, kiadványok egész sora tanúskodik.

Az intézmény 17 éves fennállása során a szűkös anyagi lehetőségek miatt a szakmai célok megvalósításában mindig jelentős szerep jutott minden művészetpártoló támogatónak, civil segítőnek is. Ma minden eddiginél fontosabb az önzetlen segítség, az adományozás, mely 2012-ben már nemcsak a múzeum programjainak megvalósítását, a gyűjtemény megfelelő gondozását, hanem az intézmény fennmaradását is jelenti.

A munka folytatásához és a megteremtett értékek megőrzéséhez nélkülözhetetlen segítséget jelent az adó 1%-ot felajánló magánszemélyek támogatása és cégek adománya. Kérik mindazok szíves támogatását, akik a múzeum tevékenységét értékelik, s céljaival egyet értenek.

Adószám: 18834538-1-16 (Hamza Múzeum és Jász Galéria Közalapítvány)!

A múzeum tevékenységéről bővebben a www.hamzamuzeum.hu oldalon olvashatnak.

A támogatásokat a múzeum előre is köszöni!