Magyarok Országos Gyűlése

A Magyarok Szövetsége 2009 augusztus 21 és 23 között Kunszentmiklós-Bösztörpusztán rendezi meg az ország valaha volt legnagyobb társadalmi, kulturális, hagyományőrző rendezvényét és magyar termékek vásárát, társadalmi összefogásból, mindenféle állami és uniós támogatás nélkül, pusztán adományokból, felajánlásokból és az egyetértő emberek és civil szervezetek önzetlen munkájából.

A rendezvény célja, hogy egybegyűjtse a pártoskodás nélkül nemzetben gondolkodó magyar közösségeket és elegendő erőt és hitet adjon a résztvevőknek a további tettek megvalósításához.

Erre a rendezvényre hívnak és várnak minden civil szervezetet. A rendezvényen külön sátorban találkozhatnak a civil szervezetek és zavartalanul cserélhetnek eszmét és gondolatokat .Céljuk,hogy ezek a szervezetek megismerjék egymást, az egymásban lakozó Embert és kitárva karukat magyarként keblükre öleljék ősi szövetségesüket a MAGYAR EMBERT.

Ha kérdése van, ezen az elektronikus címen vagy a 20-359-8209 telefonszámon bárki érdeklődhet, további információért pedig megtekintheti a www.magyarokszovetsege.hu . honlapot.

A részvételi szándékot a fenti elérhetőségek valamelyikén 2009.augusztus 17-ig jelezhetik!